Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen nevet adjak?

Milyen nevet adjak?

Figyelt kérdés

Szeretnék olyan youtube csatornát készíteni amiben telefonokat, laptopokat,okosórákat és egyéb kütyüket mutogatok be.

Csak sajnos nem tudom mi legyen a csatorna neve!

Tudnátok valami jót mondani?

#csatorna #Tech-youtube
2020. febr. 6. 17:08
1 2
 1/11 anonim válasza:
54%
Szerintem legyen 213472196. kütyüket bemutató csatorna a neve.
2020. febr. 6. 17:11
 2/11 anonim válasza:
30%
Szerintem legyen "csatorna" a neve. Hogy igazodjon a tartalom egyediségéhez.
2020. febr. 6. 17:12
 3/11 A kérdező kommentje:

Ha nem tudsz válaszolni a kérdésemre, akkor használd a vissza nyilat!

Köszönöm!

2020. febr. 6. 17:14
 4/11 Argloss ***** válasza:
54%
3.1415T3ch -> a logó legyen egy mechanikus pite
2020. febr. 6. 17:40
 5/11 anonim ***** válasza:
54%

Ha arra képtelen vagy, hogy elnevezd a csatornádat, hogy fogsz te szabatosan, összefüggően beszélni a bemutatott termékekről ? Bele sem merek gondolni. 😜

De hogy ne mond, hogy bunkó vagyok, mondok egy nevet:

Élet-TEL-N

2020. febr. 6. 17:51
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem vagyok valami kreatív ilyen téren,ezért kérem a ti segítségeteket,de úgy látom hiába....

Azt meg miből gondolod,hogyha nem tudok egy frappáns nevet kreálni,akkor már nem tudok beszélni sem?

Téged sem fognak az eszedért elrabolni :)

2020. febr. 6. 20:42
 7/11 anonim válasza:
54%
Valóban biztosan bombasiker.
2020. febr. 6. 20:48
 8/11 anonim ***** válasza:
68%

Hogy miből gondolom ? Mondjuk onnan, hogy a kettő összefügg.

Közel 8 éve készítek videókat a Youtube-ra, van több száz videóm, és 20 ezer feliratkozóm. Hidd el, van rálátásom a témára, és nem a levegőbe beszélek. de ha a csatorna elnevezésénél elakad valaki, ráadásul itt a Gyk.-n kér segítséget hozzá, az a csatorna eleve halálra van ítélve. vagy meg sem fog foganni.

2020. febr. 7. 05:30
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem tudom,miért kell egyből megtámadni...

Én csak egy kérdést tettem fel,erre egyből jöttök,hogy egy élettelen senki vagyok....

Köszönöm,igazán segítőkészek vagytok!

2020. febr. 7. 07:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem a név számít, hanem a tartalom. ha nincs ötleted frappáns névre, akkor csináld a keresztneveden, vagy a teljes neveden. elég sokan befutottak hatalmas nézettséggel a saját nevükkel.

ha nem akarod a neved kiadni, akkor meg üss fel egy szótárat és keress találomra szavakat és válaszd ki az elsőt, ami legjobban hangzik. sőt akár csinálj erről is egy videót. mindegy mi a csatorna neve. a tartalom számít, nem a név. baromi jó névvel is lehet pocsék a tartalom és pocsék névvel is lehet sikeres a csatorna, ha jó a tartalom. ha majd menet közben találsz egy jobb nevet, akár át is nevezheted - főleg eleinte úgyse lesz annyira sok néződ, hogy ez komoly gondot okozzon.

2020. febr. 9. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!