Milyen nevet adjak?
Szeretnék olyan youtube csatornát készíteni amiben telefonokat, laptopokat,okosórákat és egyéb kütyüket mutogatok be.
Csak sajnos nem tudom mi legyen a csatorna neve!
Tudnátok valami jót mondani?
Ha nem tudsz válaszolni a kérdésemre, akkor használd a vissza nyilat!
Köszönöm!
Ha arra képtelen vagy, hogy elnevezd a csatornádat, hogy fogsz te szabatosan, összefüggően beszélni a bemutatott termékekről ? Bele sem merek gondolni. 😜
De hogy ne mond, hogy bunkó vagyok, mondok egy nevet:
Élet-TEL-N
Nem vagyok valami kreatív ilyen téren,ezért kérem a ti segítségeteket,de úgy látom hiába....
Azt meg miből gondolod,hogyha nem tudok egy frappáns nevet kreálni,akkor már nem tudok beszélni sem?
Téged sem fognak az eszedért elrabolni :)
Hogy miből gondolom ? Mondjuk onnan, hogy a kettő összefügg.
Közel 8 éve készítek videókat a Youtube-ra, van több száz videóm, és 20 ezer feliratkozóm. Hidd el, van rálátásom a témára, és nem a levegőbe beszélek. de ha a csatorna elnevezésénél elakad valaki, ráadásul itt a Gyk.-n kér segítséget hozzá, az a csatorna eleve halálra van ítélve. vagy meg sem fog foganni.
Nem tudom,miért kell egyből megtámadni...
Én csak egy kérdést tettem fel,erre egyből jöttök,hogy egy élettelen senki vagyok....
Köszönöm,igazán segítőkészek vagytok!
egyáltalán nem a név számít, hanem a tartalom. ha nincs ötleted frappáns névre, akkor csináld a keresztneveden, vagy a teljes neveden. elég sokan befutottak hatalmas nézettséggel a saját nevükkel.
ha nem akarod a neved kiadni, akkor meg üss fel egy szótárat és keress találomra szavakat és válaszd ki az elsőt, ami legjobban hangzik. sőt akár csinálj erről is egy videót. mindegy mi a csatorna neve. a tartalom számít, nem a név. baromi jó névvel is lehet pocsék a tartalom és pocsék névvel is lehet sikeres a csatorna, ha jó a tartalom. ha majd menet közben találsz egy jobb nevet, akár át is nevezheted - főleg eleinte úgyse lesz annyira sok néződ, hogy ez komoly gondot okozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!