Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a megnevezése annak, aki...

Mi a megnevezése annak, aki ezt csinálja?

Figyelt kérdés

Régebben láttam még egy filmben ezt.

Egy példa alapján szemléltetem; Beharangozzák azt, hogy ki lesz a fellépő egy adott discoban, viszont nem az igazi fellépő megy fel a színpadra, hanem az avvá sminkelt, kozmetikázott hasonmása és Ő adja elő a számokat. Ha jól tudom még fordult is elő ilyen a 80-as 90-es években. Ennek van valamilyen megnevezése?

2020. febr. 4. 17:35
 1/8 anonim válasza:
Kaszkadőrré gondolsz?
2020. febr. 4. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:
A kaszkadőr veszélyes vagy megfelelő edzettséget és erőnlétet megkívánó jeleneteknél helyettesíti a színészt, akkor már inkább dublőr.
2020. febr. 4. 17:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyszerubben, Modern Talkingot hírdetik meg mint fellépő, nem Dieter Bohlen és Thomas Anders fogja alkotni az együttest, hanem két ismeretlen ember, akit parokával, sminkkel hasonmásá alakítanak. Ennek megnevezésére lennék kíváncsi.
2020. febr. 4. 17:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Annak a megnevezése érdekel aki a hasonmás, nehogy sminkes, meg fodrász meg ilyen válaszok jöjjenek. :D
2020. febr. 4. 18:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Tribute vagy emlékzenekar

[link]

2020. febr. 4. 18:19
 6/8 A kérdező kommentje:

Kontextusban szinte ez azonos, ez ráillik arra amit mondtam, ebben az értelemben teljesen megfelelő a válaszod. Viszont annyi a különbség ,hogy az általad említettnél tudják azt az emberek, hogy utánoznak valakit vagy valakiket és az nem az eredeti énekes előttük a színpadon.

Annyival másabb az amire én kíváncsi vagyok, hogy az emberek nem tudják azt, hogy nem az igazi előadó zenél előttük.

Ment azért a zöld

2020. febr. 4. 19:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Még az imitátor szó jut eszembe, és kifogytam a szavakból.
2020. febr. 4. 19:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Több szó már nem is kell, köszi :D
2020. febr. 4. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!