Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyik festék mire való?

Melyik festék mire való?

Figyelt kérdés
Tudom van tempera, olaj és sorolhatnám, de én mindent használok mindenre. De most hogy készülök a felvételi (művészetibe kell rajzos) illene tudnom. Melyiket mire kell használni, és ti mire szoktátok?

2020. jan. 25. 18:16
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Hát a falfestéket a falra vagy a fára kenem...

Egyébként nem kell őket tudnod. Azért mész oda, hogy ott megtanítsák neked, ennyi. Mi se tudtuk annó, hogy mire kell a szén vagy hogy kell photoshopba szerkeszteni, de megtanultuk.

Egyébként "nem jók semmire". A szemmel látható különbség köztük az, hogy más stílusban lehet velük alkotni. De egy akrillal vagy olajjal, vagy akvarellel is megtudsz festeni egy város képet.

Amúgy a felvételin sem kérdeznek ilyesmiket. Nálunk négyforduló volt egynapon:

Kockológia - geometriai formák rajzolása, szénnel vagy grafittal

Festés - gyümölcs csendélet vízfestékkel vagy temperával, nem emlékszem már...

Montázs - Kaptál egy reklámújságot meg ragasztót, abból kellett valamit montázsolnod az a4-es papírkádra, vegyes technika engedélyezve volt. Én festettem egy ronda parkot és vágtam ki rá embereket.

Az utolsó kör pedig beszélgetés volt, de nem festékekről és technikákról. A klasszikusok jöttek elő plusz megnézték, hogy tudjuk eladni magunkat:

- Milyenek a jegyeid?

- Miket és mióta rajzolsz?

- Miről ismerjük fel a mai termékeidet?

Plusz megnézték a bevitt rajzokat, azokról is beszélgettünk.

2020. jan. 26. 04:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!