Írnak valamit a telenovella magazinban Kempf Zozórol?
Igen
Igaz adu laci van a másik oldalon de Zozo is bent van
Hi ujabb hirek!
Bár itt nem zozo hanem az apja írt vagyhát beszélt az ujságnak de jó
"Zozo régen olyanokat kérdezett mi van a csillagokon túl? Meg ha 4szer veszem az 5öt az 20?
A szerelmi életébe nem nagyon avat be minket ,és a bulikat sem nagyon szereti
Nekem sikeresen ki sikerült olvasni a szöveget, úgyhogy ide beírom:
-Volt valamilyen speciális az Exatlonra való felkészülésedben?
- Az állókéességemet futással próbáltam fejleszteni, de néhány kilométer után éreztem, hogy ennyi elég is lesz. Talán a monotonitása miatt nem kedveltem, de mivel végzek rendszeresen más típusú edzéseket, így remélem, hogy nem lesz gond a pályákon sem.
-Nem keresztezte valamely programodat az Exatlon?
-Lett volna télen egy snowboardtáborom, de amikor megtudtam, hogy utazhatok a Bajnokokkal, azonnal lemondtam azt.
- Van jelenleg párod aki hazavár?
- Van egy nagyon friss kapcsolatom, ami talán még elmondható, hogy nem áll biztos lábakon. Erről bővebben nem szeretnék nyilatkozni.
-Jelentős mennyiségű követővel büszkélkedhetsz az online világban. Kire hagytad közösségi média kezelésének feladatát?
- Az öcsém segít mindenben, ő gyártja helyettem a tartalmakat. Ezenkívül van egy marketingügynökség, akik kezelik a felületeket.
-A YouTube- és Instagram-követőid kénytelenek egy ideig nélkülözni téged. Ha minden jól megy, ez egy hónapot is jelenthet.
- Megpróbáltam pár tartalmat előre legyártani, egy BMX-es trükk nem veszít az aktualitásából. Akinek meg nagyon hiányzok, annak ezt tudom mondani: Minden este benne vagyok a tévében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!