PANNNAAAAAAAAAA kérdése:
Valaki adna szerepjáték ötletet?
Figyelt kérdés
Hali! Messengeren van egy szerepjátékos csoportunk. És oda kéne ötlet. Ilyen alap ötlet, hogy pl táborba mennek vagy ezek. Valaki segítene?2020. jan. 20. 20:12
1/3 anonim válasza:
Pontosan milyen szerepjátékra gondolsz?
Mondjuk elmentek moziba ahol csak ti vagytok a vetítésen,mire kijöttök a filmről minden más ember eltünt
2/3 A kérdező kommentje:
#1.Ez jó ötlet! Köszi. :D
2020. jan. 20. 23:45
3/3 anonim válasza:
Hányan vagytok?
Én szerettem például, amikor zenekarokkal játszottunk. Ott a közös munkahely összekötötte a karaktereket, mehettek együtt turnézni, kirándulni vagy csak átjártak egymás próbatermébe. Esetleg átjárkáltak egymás lakására, munkaügy miatt.
Vagy a nagyobb házban x ember összeköltözik, mert úgy olcsóbban kijönnek. Pld. egyetemisták.
Vagy a kollégium is jó helyszín, a többi adja magát.
Vagy mire kell pontos ötlet? Mert nem igazán értem... A meglévő karakterekkel nem tudjátok, hogy mit csináljatok már/még vagy úgy ámblokk el sem tudjátok kezdeni a játékot, mert nincs ötletetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!