Tudnátok jó ötletet adni a tiktok felhasználó nevemhez?
Figyelt kérdés
Lehet , hogy már ismertek , hamarosan 5000 követőm lesz.A mostani nevem: ___cuki.videok___ ,régebben csak_egy_josno_vagyok voltam.Úgymond ,,neves" videókat csinálok és néha horoszkóposat is!Kérlek mondjatok egy jó felhasznaló nevet!2020. jan. 19. 07:06
2/4 anonim válasza:
Ha már itt gondok vannak, akkor egy kreativitást igénylő oldalon mégis mit akarsz elérni? Ezt most komolyan kérdezem, ha annyi nincs benned, hogy nevet válassz, utána konkrétan hogy akarsz kreatív kontentet létrehozni?
3/4 anonim válasza:
Én nem nevezném kreativitásnak sem azt, hogy valaki egy zenére tátog, pofákat vág meg a kezeivel vagdos a levegőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!