Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Az msn en amit nevem után...

Az msn en amit nevem után írok szöveget az csak akkor látszik ha be vagyok jelentkezve, akár rejtve kapcsizva, vagy akkoris ha teljesen kilépek msn ről?

Figyelt kérdés

pl Anita - jól csak a szívével lát az ember...

remélem érthető a kérdés, és köszi :D

2010. júl. 21. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha arra gondolsz, hogy az általad írt személyes üzenet mikor jelenik meg másoknál, akkor szerintem csak akkor, ha Te nem rejtve kapcsolódsz. Viszont akik a belépésed pillanatában szintén be voltak jelentkezve, azoknál addig látható az üzeneted, amíg be nem lépsz újra és meg nem változtatod.
2010. júl. 21. 20:02
 2/6 anonim válasza:
mindig látszik ami a neved után kivan írva akár bevagy jelentkezve akár nem. még akkoris ha teljesen kilépsz a programból.
2010. júl. 21. 20:07
 3/6 A kérdező kommentje:

hát mindegy hogy az én üzimet látja e más, vagy én másét, csak kiváncsi voltam, mert egy ismerősöm kilépett msn ről, ugye piros bábu jelent meg, és még mindig ki volt nála írva az üzenet, viszont máskor is piros bábu van nála, de sokszor nincs kinnt az üzenet, ebből gondoltam, hogy amikor kinn van nála tuti csak rejtve kapcsizik, amikor nincsk inn nála, akkor valóban kijelenkezhetett.

Tehát azért van rejtve kapcsizva, mert nem akarja hogy mások ráírjanak, hogy lássák a jelenlétét, de ő látja ha bejelentkezik valaki. Neki olyan msn je van, ha ő van rejtve én meg nem, akkor rám tud írni, azaz másokra tud írni, de ha én vagyok rejtve, akkor ő hiába jelentkezik be, nem tudok ráírni.

És biztos vagyok benne, hogy nem azért tűnik el az üzenet néha, mert törli, mivel minden bejelentkezésénél újra ott látom a szöveget, sose törli ki, hetek óta fenn van nála.

a személyes üzenetem következő bejelentkezésemig ott szokott maradni néha, valamikor magától eltűnik és újra be kell írnom.

4/6 A kérdező kommentje:
akkor lehet csak frissül a program, vagy szarakodik :)
 5/6 anonim válasza:
a második vagyok. ez azért van mert néha szarakodik a program eltűnik aztan megint megjelenik.
2010. júl. 21. 20:18
 6/6 A kérdező kommentje:
jólvanakkor :) köszi szépen, látjátok, ilyen hülyeségek foglalkoztatnak :D
2010. júl. 21. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!