Szerintetek milyen téma lenne érdekes?
Van egy YouTube csatornám már 10 éve, az utóbbi 2 évben elkezdtem Vlog videókat feltenni a saját hobbimról főként, de vannak más jellegű videók is (autos, háziállatos, kaja kóstolás, nyereményjáték). Vannak feliratozóim természetesen, viszont 300 körül. Elég pici a nézettség ahhoz képest, amilyen régóta videózok. Gondolkodtam pár új témán, ami nagyobb érdeklődést hozna. Nektek vannak tippjeitek?
25 éves srác vagyok, ez is fontos szempont.
Egy vlogot megtölteni érdekes tartalommal nem kis feladat. Látszik mondjuk hogy nagy nézettséget a trash hoz sajnos, ha csak ez a cél, akkor a felkapottakban ott a recept. Egyébként látatlanban nehéz megmondani mi a gond a csatornáddal, mármint miért nem nő. A nyereményjáték mondjuk nem egy videótéma, a kajakóstolást szeretik az emberek, csak hát elég olcsó műfaj.
Igazából fiatal felnőtt vagy, mi érdekel egy fiatal felnőttet? Valószínűleg hogy mi a fenét kezdjen az életével, ez pl egy jó téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!