Létezik olyan NŐI MAGYAR vlogger aki 20 év feletti és értelmes témákról beszél?
Mármint olyan érdekelne aki:
- nem kisbabás, gyerekmutaogatós szülős vonalon mozog, mert kb csak terheseket találok :-D
- nem beauty, mert a sminkes témával is vannak fenntartásaim
- a videói nem idióta kihívásokról szólnak amiket máshonnan másolt :-D
- nem a coelho/szabó péter és társait majmolja
- nem gameplay
- meg nem feminista
Vagyis olyan beszélgetős csatorna érdekelne aminek sok témája van és talán egy kicsit komolyabb. Férfiaknál tudok ilyet, meg külföldi is biztos van de engem most magyar érdekelne. :-D
Nem igazán, mert nem ezekre van igény. Amiket leírtál, azok le is fedik az átlagos témák többségét.
Férfiak közül ki ilyen és milyen témákra gondolsz? Mitől lesz valami neked értelmes téma?
Nagyon relatív, hogy kinek-mi a komoly. Pl. ez a Polililis dolog egy válaszolónak fontos, én viszont képtelen vagyok egy ilyen hosszú videót megnézni arról, ami egy percben is eldöntethető. :D
Ami most témaként beugrott, a politika. Arról ezt a videót találtam, csak az egyiküket ismerem személyesen :D
https://www.youtube.com/watch?v=x0aDod9LhGU
Amúgy van egy elég kezdetleges blogom és akarok majd "komoly" témákról is írni. Röviden: Felsőoktatás szidása, politikai pártok és szavazók ekézése, túltolt társadalmi mozgalmak és ilyesmik.
#7: Belinkeltem egy videót... amiben szerepelnek női vloggerek is. Akkor pontosan mi is a problémád? Az RTL Klub és Tv2 csatornák. Akkor miért mondtam volna őket?
Nem azt írtam, hogy szeretni kell őket vagy egyetérteni velük, hanem próbáltam a kérdezőnek válaszolni és olyat keresni, amire gondol. :D
Maris, Ordog Nora Nanasi csatorna
Nagyon szeretem a videoikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!