Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Volt fesztivál vagy Strand...

Volt fesztivál vagy Strand fesztivál?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb fesztivál? Melyiken szoktak jobb előadók lenni? Melyik a nagyobb és melyiken jobbak az árak? Belépő gondolom kb ugyanolyan áron van. Úgy tudom ez a 2 fesztivál a balaton sound után a legnagyobb. Ezeknél a többi kisebb, viszont a bs nagyobb a sziget meg még nagyobb. Ha jól tudom. Viszont ezek ugye drágák. Meg azt mondják róluk, hogy el vannak qrvulva az emberek miatt, főleg a bs. Ezt a felfogást nem értem, mindenhol eloszló ez a dolog. De haverjaim azért szeretik a beach, face, föhe, fehértone, stb fesztiválokat mert hiába kisebbek. Ők elvileg az emberek miatt mennek xd. És mégis talán beachon vagy valami ilyesmi fesztiválon verték át pénz üggyel a haverjaimat. Random pénzes 20-on éves arcok, akiknek közbe nem ilyen fesztiválon lett volna a helyük. Most tudom strand feszten ott a balaton, sopronba van valami érdekesség? Még erre a témára is rá térve.

2020. jan. 2. 17:47
 1/6 A kérdező kommentje:
Egyébként azért is kérdem, mert vannak haverok akik mennek mind2-re. És én valszeg csak egyikre tudnék menni 1 hétre, jogsi ügy miatt. A másikra esetleg 1 napra tudnék menni. Végre találtam embereket, akiknek nem csak mindig az east fest, fehértone, stb kis fesztiválok mennek. Arra nincs esély, hogy Snoop dog-ot vagy Deorrot elhívják valamelyikre?
2020. jan. 2. 17:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg vinait?
2020. jan. 2. 17:53
 3/6 A kérdező kommentje:
melyikre járnak többen?
2020. jan. 2. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Sound
2020. jan. 9. 11:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Sound, jó lenne. De sajna nyári melóból akarom meg keresni a jogsi árát. Talán majd jövőre, ezért most a volt és a strand érdekkel idén. De akkor a sound jobb mint a sziget? Lassan már a sound nem csak edm, mert idén ott több rapper volt, szigeten úgy tudom a kűlfőldi csak post malone volt, magyar szerintem nem is volt. Amit mondjuk adtam volna, de én már végre egy wiz khalifának örűlnék!
2020. jan. 9. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindketton voltam, egesz heten szoval tudok tapasztalatot irni:

(Nekem mindenem a Sziget es szerintem egy fesztival sem uti, Soundot meg nem probaltam)

Szoval a VOLT egy jo hangulatu fesztival, nagyon kozvetlenek az emberek, segitokeszek (mi dolgoztunk fesztival alatt buli mellett de nagyon sok kedves szot kaptunk) bar szerintem ez mindket fesztivalra egyforman elmondhato.

Arban kb egyformak: sör 900 korul van, ezer felett kicsivel meglehet kajalni.

Viszont a VOLT kempingben nincsenek fak, par darab kb, tehat rendesen megszivjak a kempingezok (nekunk staff kempingben jobb volt a helyzet)

A lővereknél van a fesztivál, rengeteg ido mire felsetalsz, szoval minimum taxi vagy fesztival helyijarat

A varos szep, erdemes Sopront megnezni par nap alatt

Nagy teruletu a VOLT

Strandon mar berlettel, nem dolgozva voltunk. Jo hangulatu fesztival volt, de a terulete kisebb mint a Voltnak. Zamardi adott, viszont a kemping itt is egy iszonyat: 20perc seta a fesztival helyszintol (Bsoundon is igy van)

Nekem a Stranddal egy bajom volt, hogy szamomra a nagy eloadok utan nem voltak akkora bulik mint amilyeneket akartunk volna, Volton iszonyat sokfele zene van, programok, tobb diszlet mint Strandon de nehez koztuk kulonbseget tenni.

Ha viz es strand a lenyeg akkor Strand fesztival, de en ha nagyon kene valasszak kozuluk (ami nehez) Volt inkabb, de line uptol fugg

Ezalapjan merlegeljetek

(Szigetet egyszer probaljatok ki es szerelmesek lesztek :) nekunk orok kedvenc es berlettel megyunk )

2020. jan. 29. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!