Volt fesztivál vagy Strand fesztivál?
Mindketton voltam, egesz heten szoval tudok tapasztalatot irni:
(Nekem mindenem a Sziget es szerintem egy fesztival sem uti, Soundot meg nem probaltam)
Szoval a VOLT egy jo hangulatu fesztival, nagyon kozvetlenek az emberek, segitokeszek (mi dolgoztunk fesztival alatt buli mellett de nagyon sok kedves szot kaptunk) bar szerintem ez mindket fesztivalra egyforman elmondhato.
Arban kb egyformak: sör 900 korul van, ezer felett kicsivel meglehet kajalni.
Viszont a VOLT kempingben nincsenek fak, par darab kb, tehat rendesen megszivjak a kempingezok (nekunk staff kempingben jobb volt a helyzet)
A lővereknél van a fesztivál, rengeteg ido mire felsetalsz, szoval minimum taxi vagy fesztival helyijarat
A varos szep, erdemes Sopront megnezni par nap alatt
Nagy teruletu a VOLT
Strandon mar berlettel, nem dolgozva voltunk. Jo hangulatu fesztival volt, de a terulete kisebb mint a Voltnak. Zamardi adott, viszont a kemping itt is egy iszonyat: 20perc seta a fesztival helyszintol (Bsoundon is igy van)
Nekem a Stranddal egy bajom volt, hogy szamomra a nagy eloadok utan nem voltak akkora bulik mint amilyeneket akartunk volna, Volton iszonyat sokfele zene van, programok, tobb diszlet mint Strandon de nehez koztuk kulonbseget tenni.
Ha viz es strand a lenyeg akkor Strand fesztival, de en ha nagyon kene valasszak kozuluk (ami nehez) Volt inkabb, de line uptol fugg
Ezalapjan merlegeljetek
(Szigetet egyszer probaljatok ki es szerelmesek lesztek :) nekunk orok kedvenc es berlettel megyunk )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!