Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mennyi felest ihatok?

Mennyi felest ihatok?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, este megyek buliba (először) és még sose ittam igazán. Mennyi felest ihatok hogy ne legyek részeg, de azért érezzem a hatását, jól érezzem magam?

2019. dec. 22. 09:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Két óránként 1-et.
2019. dec. 22. 09:50
 2/4 anonim válasza:

attól is függ mennyire befolyásolnak majd a többiek,magyarul itatnak.

A csordaszellem

2019. dec. 22. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Iszol 1et és figyeled a hatást. Meg fogod érezni, lehet hogy szinte azonnal vagy kicsit később. Én amíg nem ismertem a határt, ittam mint egy állat és nem éreztem aztán egyszerre ütött be és KO..Ezzel vigyázz
2019. dec. 22. 11:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Függ a súlyodtól meg attól is, mit iszol. A likőrök általában 30-35% alkoholtartalmúak, vagy körüliek (Fütyülős, St. Hubertus, Jägermeister, stb) de a házi rettenet pálinkák 50% felettiek.

Legtutibb, ha nem felesezel, hanem long drinket iszol (boroskóla, whiskykóla, rumkóla, bacardikóla, stb.). Boroskólát mondjuk 2/3 arányban (2 deci bor, 3 deci kóla) a whisky vagy rum kólát meg 0,5/2 arányban (féldeci, 2 deci kóla). Ezt nyalogatod a saját tempódban és kész. Aztán majd érzed, ha zsibbad a fejed, akkor szünetelsz alkohol szempontjából.

Ajánlom a Diesel-t is. Ez olyan mint a boroskóla, csak ez sörrel készül. Meglehetősen undorító sok embernek, de ha neked ízlik, nyugi, békénhagynak majd az itatás során a Diesel miatt 😀

2019. dec. 22. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!