Ti milyen lejátszási sebességgel nézitek a YouTube videókat? (illetve zenehallgatás felgyorsítva stb. )
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem. Én például szoktam felvételeket felgyorsítani és úgy hallgatom meg, érzem egy idő után agyam teljesen megszokja a kezdetben furcsa, gyorsabb sebességet.2019. dec. 20. 15:31
1/6 anonim válasza:
Zenénél nem változtatok a sebességen, de pl. hosszabb tutorial videóknál, vagy ahol nagyon lassan mondanak valamit, ott 1,25X az ideális nekem.
2/6 anonim válasza:
Én is úgy vagyok mint az első. Néha viszont kíváncsiságból felgyorsítok/lelassítok pár zenét, de nem szoktam úgy hallgatni.
3/6 anonim válasza:
Általában normál sebesség és tekergetek beke. Show műsoroknál szoktam a töltelék dumát 1,5x-ös sebességre rakni.
4/6 anonim válasza:
1.75, 2, ha nagyon érdekel és jónak tartom akkor 1.25, de ez angolra is vonatkozik mert azt úgy nagyon nem érteném
valóban megszokható és nagyon sok időt lehet vele spórolni
5/6 anonim válasza:
Én is -utolsóhoz hasonlóan- az idegennyelveknél gyorsítgatok!
6/6 anonim válasza:
itt a 4es már az angolt is 175 2-essel nézem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!