Witch magazin! Létezik még?
Most már a 2010/7-es szám van fenn. Engem viszont inkább az érdekelne, hogy hol tart sztoriilag. Még mindig az Új Erős széria van, vagy már a Teach Witch (amikor mágikus képességű gyerekeket keresnek.)
Csak ezért nem akarom megvenni, belelapozni meg nem lehet, mert be van fóliázva. Ha SPOILER volt, akkor bocsi.
Sajna régen befellegzett az újságnak... Ott kezdődtek minőségileg és anyagilag is a gondok, amikor 2006 (?) tájékán kéthetente próbálták kiadni. Amivel semmi gond nem lett volna, de az akkori 5-600 forintos árért a sok tizenéves nem tudott volna áldozni, immár havi kétszer is.
Én borzasztóan szerettem az újságot, naprakész voltam a megjelenésekben, ott voltam a megjelenés napján mindig az újságosnál (szinte mindig napokat csúszott a megjelenés), a suliban is mindig a képregényt olvastam, megvettem a Lene Kaaberbol-s könyveket... Aztán én is idősebb lettem, gyakran is jelent meg, már nem érdekelt annyira a dolog...
Ennek ellenére az egész képregényt szeretem, amíg olvastam, és gyakran elgondolkodtam, hogy mi lehet a sztori vége (vagy közepe..) de ezt magyar kiadásban már sose olvashatja senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!