Strand diákbérletet akkor is vehetek, ha passzív féléven vagyok?
Figyelt kérdés
A honlapon csak annyit írnak, hogy hallgatói jogviszony kell hozzá, de inkább biztosra szeretnék menni. írtam nekik e-mailt, de esetleg valakinek van ezzel tapasztalata?2019. dec. 19. 17:56
1/5 anonim válasza:
Nem, mivel nem lesz érvényes diákod passzív féléven.
2/5 FarkasKölyök. válasza:
Nem, mert a passzív félévben szünetelteted a hallgatói jogviszonyodat. Semmilyen diákkedvezményt nem vehetsz igénybe sajnos. BKV/MÁV/VOLÁN/stb bérletet is csak addig, ameddig a korábban kapott matricád kitart. Szívás amúgy, főleg ha nem munka miatt szünetelteted, én is voltam így.
3/5 FarkasKölyök. válasza:
Viszont van egy pozitív hírem: TB-t nem kell fizetned passzív félév alatt sem (nappali tagozaton legalábbis és a leguptodatebb, 2 évvel ezelőtti tudásom szerint). :D
4/5 A kérdező kommentje:
Válaszoltak az e-mailre, lehet venni passzív hallgatói jogviszonnyal is.
2019. dec. 21. 08:29
5/5 FarkasKölyök. válasza:
Akkor ők nagyon jófejek voltak :D Én semmit sem vehettem diákkedvezménnyel addig. (Kivéve ahol igazolvány felmutatása nélkül, bemondásra is elhitték, hogy van érvényes diákom :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!