Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek Giajjeno jóképű?...

Szerintetek Giajjeno jóképű? Szerintem nagyon az.

Figyelt kérdés
Elvarázsol a szép melegbarna szemeivel, és emellé még takaros kis orr, aranyos kis formás száj, szép arcvonások. Szerintem nnaaggyyoonn jól néz ki.

2019. dec. 9. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:
az ki
2019. dec. 9. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Na végre van olyan ember aki nem Hiro miatt hallgatja az Ak26-ot. Mert jaj olyan jól néz ki a haja meg minden. 😂

Van még remény az emberiségnek.

2019. dec. 9. 11:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Azért Hiro se rossz, mert jó a hangja, pl a fenn a kezedbe ami AK szám ott is jól énekelt... És nem, NEM "jajdejóahaja" meg hasonlók, mert haj nélkül is tetszett, és ráadásul pont olyan szép szemei vannak, mint Giajnak, hasonlók nagyon(Főleg mikor G levágja a szakállát v éppenséggel Hiro növeszti meg XD de amúgyis hasonlóak, amúgymeg tesók így nem véletlen... ). Hiro meg sztem olyan mint 10 évvel ezelőtt a különbség annyi h nem kopasz, de a stílus UA, vagyis majdnem teljesen ugyanaz. A különbség még, h már mind2en szólóznak is az együttessel való, közös fellépéseiken kívül, de nem rossz az se, azok a szólószámok is jóóók, mind2jüktől :):):):):):)

Szeretem Hirot meg Giajjenot is, nem rossz egyikük se, és sose volt sza..... egyik se. Aki bu.......zza őket v hasonló módon szidja savazza arról meg inkább nem mondok véleményt. Mind2 férfit szeretem, mind2 tehetséges, emellet jóképűek is, de ha csúnyák lennének is hallgatnám őket, mert nem(csak)a megjelenés fontos, de persze színpadi embernek nem árt, ha nem ocsmányak... 23 NŐ

2019. dec. 12. 09:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az ak26 2016 ban meghalt
2020. jan. 5. 23:13
 5/5 A kérdező kommentje:
kettes! miért, giajjenónak nem jó a haja? kb ugyanúgy van vágva, csak kicsit rövidebb
2020. febr. 6. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!