Budapesten koncertek után késő este hogyan tudnék hazajutni, ha nincs buszom?
Figyelt kérdés
2019. nov. 26. 07:08
1/18 anonim válasza:
Éjszakai busz, taxi, Mollimo és társai, gyalog, valaki hazavisz, bubi...
3/18 A kérdező kommentje:
Vidékre gondoltam, nem városon belül.
2019. nov. 26. 08:35
5/18 anonim válasza:
Kocsival, vagy ha alkoholizálni akarsz vegyél ki egy szobát, és aludj ott!
6/18 A kérdező kommentje:
A szállás ára annyi, mint maga egy koncert. Nem ér annyit.
Esetleg az autóban alvás is eszembe jutott. Szerintetek jó ötlet?
2019. nov. 26. 10:06
7/18 anonim válasza:
Én nagyon sokszor aludtam már autóban egy koncert után. Elvileg a rendőr nem nézi jó szemmel, de szerintem ki lehet dumálni, ha problémázni akarna ezen. Nekem még nem volt kocsiban alvós gondom.
De egy haver vagy csaj is játszik; Megvárni az első buszt, éjszakaival a lehető legközelebb menni, és onnan gyalogolni. Mivel nem tudjuk a pontos lakhelyed, így ez utóbbi például nem tudom mennyire játszik.
8/18 A kérdező kommentje:
Messze, kb. 150 km Budapesttől. Egyedül megyek.
2019. nov. 26. 13:44
9/18 anonim válasza:
Tyű, akkor gondolom az Arénába jössz valami nagykoncertre. Ilyen eseményeknél össze szoktak verődni az azonos országrészről érkezők. Az eseménynél érdemes embereket után keresni, általában ilyenkor valaki nem iszik, és lerendezi a visszafuvart.
10/18 A kérdező kommentje:
Igen. Köszönöm, megpróbálom ezt.
Visszagondolva meg mégsem jó ötlet az autóban éjszakázni mivel már éjszakánként nagyon hideg van a kocsiban is..
2019. nov. 26. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!