TheVr Pisti és Jani mennyit kereshet?
#9: Annál azért jóval többet. :D Ha belegondolsz, az új alkalmazottjukat Balázst is fizetni kell valamiből. Az meg nem aprópénzért költözött Debrecenbe. A hely ahol vannak, annak is hatalmas lehet a bérleti díja. Pisti családot alapított, zsír új társas házi lakásba költöznek. És egynek sincs ezen kívül civil állása. Ezt mind finanszírozni kell valamiből. Még ha vissza is forgatnak egy csomó pénzt abból, ami bejön, szerintem az 1 millió megvan nekik tisztán havonta, fejenként.
Ott van nekik amit a Twitch -tól és Youtube -tól kapnak, rengeteget infulenszerkednek mindenféle termékkel, hardverrel, játékkal egyaránt, ott van a patron meg ki tudja még mi más, amiről nem tudunk.
9-es.. 500?
Szerintem ket termektesztre kapnak annyit.. havi 500 bol,ha elsz stb nem lesz 5 szobas irodad.. csucsgepek stb.. szerintem meg egy 0 es ugy oke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!