Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » TheVr Pisti és Jani mennyit...

TheVr Pisti és Jani mennyit kereshet?

Figyelt kérdés
a mai HH-ban Pisti hatalmas panaszkodást vágott le, hogy nem keresnek milliókat havonta és hogy mennyire utálja a más zsebében turkálást, különben is ők cég és átláthatóak és minden oké. tavaly öt és fél milliót forintot fizettek ki maguknak bérként Janival. ez havonta fejenként nettó 150 ezer, osztalék nincs. ebből hogy vesznek Teslát???

2019. nov. 25. 18:36
1 2
 11/13 P.O.C. ***** válasza:
84%

#9: Annál azért jóval többet. :D Ha belegondolsz, az új alkalmazottjukat Balázst is fizetni kell valamiből. Az meg nem aprópénzért költözött Debrecenbe. A hely ahol vannak, annak is hatalmas lehet a bérleti díja. Pisti családot alapított, zsír új társas házi lakásba költöznek. És egynek sincs ezen kívül civil állása. Ezt mind finanszírozni kell valamiből. Még ha vissza is forgatnak egy csomó pénzt abból, ami bejön, szerintem az 1 millió megvan nekik tisztán havonta, fejenként.

Ott van nekik amit a Twitch -tól és Youtube -tól kapnak, rengeteget infulenszerkednek mindenféle termékkel, hardverrel, játékkal egyaránt, ott van a patron meg ki tudja még mi más, amiről nem tudunk.

2020. szept. 8. 19:44
 12/13 orbán olivér válasza:
69%
2020. okt. 20. 14:16
 13/13 anonim válasza:
100%

9-es.. 500?

Szerintem ket termektesztre kapnak annyit.. havi 500 bol,ha elsz stb nem lesz 5 szobas irodad.. csucsgepek stb.. szerintem meg egy 0 es ugy oke

2020. dec. 31. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!