Melyik aquaparkba érdemes menni ha örs környékén lakok?
nincs kocsink ezért olyan hely kéne ami tömegközlekedéssel megközelíthető...
nagyon drága, mint pl. az aquaword az nem tetszik...
de a mogyoródihoz meg kocsi nélkül nem lehet elmenni szerintem...
tudtok a közelben aquaparkokat?
el lehet menni kocsi nélkül csak sétálni kell elég sokat :S
mért nem viteted el magad valakivel? :)
legközelebb egyébként a mogyoródi van, én egyszer voltam ott viszont 2 óra utn megúnja az ember szerintem, tele van csúszdával de nem nagy szám. én hamarabb megúntam mint a palatinust. balcsi a legjobb :)
akivel elvitetném magam annak sincs kocsija...
köszi, h válaszoltál... :D
nekem azt mondták, h a mogyorodi jó csak drága
balatonon nyaralni akartam de az meg így zsebpénzből drága
na mind1
A mogyoródi az tényleg jó és közel van neked:) [link] s kocsi nélkül is megoldható:)
a Ramsda aquapark drágább.:(
Ramsda aquapark drágább és mwghalt ott egy gyerek.... meg szarul vannak összetéve elvileg a csúszdák és felhorzsolod a hátad stb...
köszi a választ
Ramada Aquaworld nagyon jó!! én voltam ott többször, nem tudom mennyire drága,mert én mellette a hotelben laktam és akkor ingyenesen át lehet menni:)
amúgy a csúszdák jól vannak összerakva, semmi baja nem lett a hátamnak, eléggé sokan voltak és biztonságosnak tűnik...a balesetről én is hallottam, de az bárhol történhetett volna, szóval nagyon ajánlom, sok medence, kint,bent, jakuzzi, csúszdák,szaunák...van ott minden és nem unod meg,akkor se,ha egy egész napot ott töltesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!