Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Dartsozók! Tudnátok segíteni?

Dartsozók! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

A barátomat születésnapjára egy darts táblával, és mellé egy falvédővel szeretném meglepni.

Tudnátok segíteni,hogy ti, hogyan és mivel helyeztétek fel a falra a táblát?

Azzal tisztában vagyok, hogy megvannak a méretek, hogy hány cm-re kell felhelyezni, pontosabban az eszközökre és a lépésekre vagyok kíváncsi.

Például fúróra, csavarhúzóra szükség van?

Egy barátom fog segíteni feltenni, jó lenne tudni, hogy milyen szerszámokat hozzon magával :D

Előre is köszönöm szépen!

2019. nov. 7. 13:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Nálunk egy ajtó hátára van rakva, tettünk alá nikecellt, erre parafatáblát csavaroztunk, és arra csavaroztuk a darts táblát. De ha ti falra teszitek, szerintem jobb lenne fúrni, és tiplivel rögzíteni, mert úgy stabilabban tart. Tehát fúró, tipli, csavar, csavarhúzó nem árt ha van. A falvédőt lehet szögelni is, ha tégla fal van (ha panel akkor csak fúrni lehet úgyis), de a tábla rögzítési pontokon ki kell lyukasztani.
2019. nov. 7. 16:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!