Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ebben mi a vicc?

Ebben mi a vicc?

Figyelt kérdés

Azt mondta a szlovák tanár hogy elver a történelem könyvvel....

De a szél kivitte a lapot az ablakon

2019. okt. 29. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
SEMMI!
2019. okt. 29. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Szélsőjobboldali "humor" Szlovákia rövid történelmére hivatkozni, mintha az ország csak azóta létezne, hogy független állam lett a 90-es években. Pár tíz évnyinek mondott történelemmel pedig nem lehet egy könyvet megtölteni. A valóság persze az, hogy Szlovákiának is ezer évben mérhető a történelme, mint a miénk, ennek egy része közös is a szomszédság miatt.
2019. okt. 29. 19:27
 3/5 anonim válasza:
Az hogy olyan kevés a történelmük hogy csak egy lapra fér ki
2019. okt. 29. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:

#2-vel nem szabad kekeckedni, szóval ki ne javítsa senki.

Lényeg, hogy Szlovákia mint viszonylag új állam még nem rendelkezik túl történelemmel, holott ,de csak jó poén.

És nem szélső jobber humor, én szociáldemokrata vagyok és én is kedvelem eféle vicceket.

2019. okt. 29. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy kizárólag szélsőséges humor, de ott jellemző az ilyen fajta gúnyolódás és lejáratás. Mint például a tulajdonnevek szándékos torzítása (Bajnai -> liBajnai, Gyurcsány -> Kúrcsány/Gyurcsótány, rtl klub -> retek klub, tv2 -> tel-aviv2 bónusz zsidózási lehetőséggel, stb.), ami elég jellemző a jobboldali és radikális nézetűekre, érdekes módon a kurucinfó, vadhajtások, magyarforum, pesti srácok és hasonló nyilvánvalóan szélsőséges médiumok kedvelt szójátékai, nem másoké.
2019. okt. 29. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!