Mit jelent a "nem engedélyezett fájlok" nCore-on?
Megpróbáltam feltölteni egy filmet, ami még nincs fent, de akárhogy próbáltam, mindig törölték a fenti indokkal.
A wikiben semmit sem találtam róla, a helpdesk pedig ne ír.
Van itt valaki, aki jártas ebben, és tudna tartani egy gyorstalpalót egy idióta lánynak, akinek még ez is meghaladja a képességeit?:')
Ha írnátok itt/privátban, megköszönném.
Milyen kategóriába szeretted volna feltölteni?
Nem eredeti realese, vagy eredeti realese?
Milyen formátumban van a film?
Film felbontása?
SD kategóriába tilos az .avi, .mp4 (nem eredeti realese), mozis, dual vagy több hangsávos, DTS hang, égetett feliratos, a film szélessége nem lehet 500 pixelnél kisebb és 720 pixelnél nagyobb.
• XviD filmek feltöltése tilos. Kivétel: Staff engedéllyel! (Új!)
• Sorozatkép feltöltése mintaképként tilos.
• Bármilyen DVD-t kizárólagosan képformátumban (például: iso, bin-cue, mds-mdf) vagy release-ként tölts fel! Vob fájlok feltöltése minden kategóriában tilos.
• Tilos a torrent leírásában technikai információkat közölni. Ezen információk közlésére használd a Tech. info fájl pontot a 2. feltöltési lépésnél.
• Filmek minimum szélessége 500 pixel méretű kell legyen.
• SD kategóriákban a megengedett maximális szélesség 720 pixel
• Égetett feliratos filmek feltöltése kizárólag Staff-fal történő egyeztetést követően engedélyezett!
• Filmekből kizárólag magyar, angol, német és eredeti nyelvű anyag tölthető fel
• Film/HU/SD - Film/EN/SD - Sorozat/HU/SD - Sorozat/EN/SD esetén a következő fájlokat tartalmazhatja: .mkv, (.mp4 - csak scene release esetén)
Ezenkívül a fájllista kizárólag a következő kiterjesztésű fájlokat tartalmazhatja: sample fájl, .srt, .sub, .ass illetve borítót (képfájlt).
- Mozis hangú (LiNE) R5, DVDRip és BDRip feltöltése tilos
- Tilos feltölteni: CAM, TS, TC, Workprint, DVDSCR, PPVRip, WEBSCR, BRRip, HDTVRip, HDRip, továbbá minden kétszeresen tömörített (reencode) anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!