Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Looping Star kipróbálható a...

Looping Star kipróbálható a 4700 Ft-os jeggyel Budapesten a vidámparkban?

Figyelt kérdés

Hétfőn(ha minden igaz..) vidámparkba megyek anyummal,apummal+két barátnőmmel.4700 Ft-os jegyet akarok venni..és most nemtom h. a Looping Star kipróbálható-e ezzel a jeggyel,vagy sem?

Letöltöttem a vidámpark oldaláról azt a pdf kiterjesztésű fájlt,amiben egyértelműen le voltak írva,hogy melyik jeggyel mi próbálható ki..de ezt a dokumentumot töröltem,és nem vagyok már benne biztos,hogy be volt írva a Looping star,vagy nem.

Milyen tapasztalataitok vannak a vidámparkkal kapcsolatban?

Hétfőn minden játék működésben lesz?:) remélem a veszélyesebbje igen..bnőmmel elhatároztuk,hogy mindent kipróbálunk..lehet,hogy hányingerünk lesz,de valószínű,hogy 10 órától este 6 óráig vagy 7-ig ott tudunk lenni,de én nem vagyok benne biztos,hogy ez jó ötlet..:P

2010. júl. 16. 23:57
 1/9 anonim ***** válasza:
a looping star-t nemrég lebontották, mert csak kölcsönözték
2010. júl. 17. 00:00
 2/9 anonim ***** válasza:

itt a link:

[link]

2010. júl. 17. 00:01
 3/9 A kérdező kommentje:

most kapcsoltam,hogy miért nem volt odaírva..bánom:S

Tapasztalatok a Top spinnel és az egyéb ilyen örült játékokkal kapcsolatban?:D

2010. júl. 17. 00:24
 4/9 anonim ***** válasza:

nincs, mikor utoljára voltam, lehettem vagy 9 éves. 15/F

előző vagyok

2010. júl. 17. 00:26
 5/9 anonim ***** válasza:

...és még valami

nincs már a titanic se (az átfordulós hajó) :(

2010. júl. 17. 00:27
 6/9 A kérdező kommentje:
más tapasztalatok?:P
2010. júl. 17. 00:29
 7/9 anonim ***** válasza:
a lézeres dodgemen mindig én nyertem a legtöbb pontot, de a fa hullámvasuat is ki kell próbálni, ha már az az egyik legrégebbi szerkezet
2010. júl. 17. 00:33
 8/9 anonim válasza:
én mostanában voltam. ne higgy a bnődnek. az enyém is azt mondta h mindenhova felülünk ketten.dehogyis. egyedül ültem fel a durvábbakra. a T-rex a legdurvább.elötte ne egyél :D a cirkusznál pedig vedd ki a hajgumit a hajadból.különben kiesik. a break dance a legjobb. és ha vicces kedvetekbe vagytok menjetek a mesehajóra is.kajak félelmetes. jó mulatást ;)
2010. júl. 17. 00:34
 9/9 A kérdező kommentje:
És hétfőn működni fog minden,amit a 4700 Ft-os jeggyel igénybevehetek?:O
2010. júl. 17. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!