Tudtok ajánlani jó Jikook sztorikat?
Figyelt kérdés
Leginkább olyanra gondoltam ami kissé depisebb, szomorúbb, és szép története van. Minden ajánlásért nagyon hálás lennék, úgy hogy írjatok bátran, bármi jöhet!^^2019. okt. 10. 19:42
1/7 anonim válasza:
nem vagyok ez a nagy drámás, ha szereted a perverz sztorikat kukkants rá az egyezségre
2/7 A kérdező kommentje:
1-es válaszoló, köszönöm a válaszod, az egyezséget már rég kivégeztem, és imádtam, végig szakadtam az egészen:D Ezért gondoltam, most keresek valami kevésbé elborult történetet:'D
2019. okt. 28. 13:49
3/7 Virg224 válasza:
Szia.En Jikookoz írok és ha lehet ajánlanám magam.
Nálam van mindenféle. Kukants be ha gondolod.
Itt megtalálsz. ❤️
4/7 anonim válasza:
Nem gond ha csinálok egy szégyenteljes önpromót, igaz? XD
Vedd úgy, hogy ez nem az. XD♡
Tiltva lett régebbről a profilom, aminek IceTae7 volt a neve. Azóta már egy új fiókot vezetek és 8 könyvem van publikálva.
A "leghíresebb" az a Vallomás korbácsütésre (Régen Cella: 132 címe volt), és az oneshotjaim, amik 3000-4000 szavasak. ^^♡♡ A könyveim általában tartalmaznak egy pici "depit", de inkább az a fajta vagyok, aki komolyabban fogalmaz, de nyilván pár vicces jelenetet is bele viszek, mint a VK-ban.
De nem akarok semmit lelőni, szóval ha kíváncsi vagy, én tárt karokkal várlak! XD♡♡ RapCrab néven megtalálsz. ^^♡
5/7 A kérdező kommentje:
Ahh, a cellás könyvedet már ajánlották nekem:D Mindenképpen el fogom olvasni, mindjárt meg is kereslek💜
2021. júl. 13. 20:30
6/7 anonim válasza:
lehet picit elkéstem a válasszal neharagudj, de a flowers from my lungs vagy a forest of liers seobona-tol zsaniális (( a flowers from my lungs szomorúbb)) de egyébként seobona bármelyik könyvét örömmel ajánlom
7/7 A kérdező kommentje:
Dehogy késtél el! Jó Jikook sztorik mindig kellenek. Köszönöm:3
2021. okt. 9. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!