Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen szerszám az amit...

Milyen szerszám az amit bakancsra kell rögzíteni és lehet sérüléseket okozni hogy hívják?

Figyelt kérdés

#fegyver szerszám
2019. okt. 6. 15:09
 1/5 A kérdező kommentje:
Szlovákiában lakok érdekelene hogy hívják esetleg aki tudja linkelni volt meccs azt pontosan nem tudom talán Dac Slovan játszot és hozak ilyen fegyvereket basebal ütőket és ott volt bekancsra kel rögzíteni csak azt tudom hogy rendőrök elkobozták hogy hívják illetve milyen fegyvernek minősül hogyan lehetne hozzá jutni eléore köszönöm válaszokat várom !!!
2019. okt. 6. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy hólánc volt? Esetleg hágóvas?
2019. okt. 7. 14:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Ugy tudom volt mecs Szlovákiában ugye mivel it lakok Dac slovan játszhatot vagy trnava csak nem tudom ki hoztak talán magyarországi szurkulok vagy esetleg a szlovákok és lefoglaltak jégfegycvereket ugy volt feltüntetve és volt ot egy csomó kés basebal ütő boxer és ilyen cipők bakancsok végén volt ilyen valami vasak háromszögletes alaku elejére kelett tűzni csaknem tudom hova lett az a videó mert akkor tudnaák képet is ideküldeni talán valaki tudná azonosítani ,hogy mi lehet az
2019. okt. 7. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Erre gondolsz?

2019. okt. 8. 10:41
 5/5 A kérdező kommentje:
elejére kelet teni ilyen vasat de ilyent még nem láttam ez is jó
2019. okt. 8. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!