Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit kérjen szülinapjára egy...

Mit kérjen szülinapjára egy fiú, aki szereti a fegyvereket?

Figyelt kérdés
Lassan közeleg a szülinapom, és nem tudom mit kérjek. A fegyvereket szeretem, de nyilván nem kérhetek egy géppisztolyt. (A törvények és a szülők miatt egyaránt:) Ötletek?

2019. okt. 2. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
airsoft? mennyi idős vagy?
2019. okt. 2. 18:41
 2/9 A kérdező kommentje:
16 alatt, ezért airsoftot amugy se játszhatnék, ahhoz pedig hogy a kerben lövöldözzek, ahhoz drága
2019. okt. 2. 18:45
 3/9 anonim ***** válasza:
23%

Egy légpuska ok. Esetleg egy hatástalanított puska, bár nem tudom drága dísztárgyat mennyire öröm kapni, illetve venni. Lehet egy jobbféle pc-játékot kéne kérned mint pl a Fallout 3, abban lehet lövöldözni (is).

Esetleg könyveket vagy Kaliber magazint, ha a szakmai része is izgat a lőfegyver témának.

2019. okt. 2. 18:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyi pontosan a 16 alatt, de akkor esetleg nerfgun.
2019. okt. 2. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

@18:56

Figyi ha az airsoft a kérdező által fent említett okok miatt nem jó, akkor a légpuska még annyira nem.

2019. okt. 2. 19:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudnánk hogy neked milyen ajándék lenne a megfelelő

Ha nincs semmi amire szükséged lenne akkor ne kérj semmit te ész.

2019. okt. 2. 19:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Ezzel tisztában vagyok, hogy ti nem tudhatjátok, hogy én mire vágyom. A kérdést azert irtam, ki, hogy hátha van valaki közületek, akit érdekelnek a fegyverek és már kapott valami jó ajándekot.,
2019. okt. 2. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:
48%

Egyébként egy csúzlival elszórakozhatnál. Lehet kapni vadászboltban, "lőfegyver"nek lőfegyver valamilyen szinten.

Vehetsz is, de kérheted is az apukádat hogy készítsen veled egyet, ami valószínű egy egész jó elfoglaltság és szép közös program.

2019. okt. 2. 23:12
 9/9 anonim válasza:
Én a helyedben valamilyen fegyver enciklopédiát kérnék ,ha még nem késő.Azokban rengeteg infó van.Pl:Kézifegyverek képes enciklopédiája,Fegyver enciklopédia - Haditechnika,stb.
2019. okt. 26. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!