Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ismeri valaki ezt a Harry...

Ismeri valaki ezt a Harry Potter fiktív befejezést?

Figyelt kérdés
Hello! Hátha valaki tud nekem segíteni. Évekkel ezelőtt olvastam egy magyar srác vagy csajszi által írt fiktív HP befejezést. Nem olvastam végig és nagyon rég volt már, két dolog volt ami nagyon megmaradt az emlékeimben, az egyik az, hogy Harry amikor titokban elköltözik a Dursley családtól egyik éjszaka, akkor Petunia néni megkéri, hogy Harry üljön le vele beszélni. (éjszakákon keresztül virrasztott,hogy alkalma legyen Harryvel beszélgetni).Akkor bocsánatot kér Harrytől és elmondja neki, hogy féltékeny volt Lilyre,mert ő nem lett roxfortos és sajnálja, hogy rosszul bánt Harryvel. Ami még megmaradt, az annyi, hogy valamilyen módon sikerül Harrynek Dumbledorral beszélnie halála után, és ott valami kiderül Lily Potterről (rokoni szál Dumbledorral talán, de nem vagyok benne biztos.) Tudom, ez nagyon kevés, de hátha valaki olvasta és meg tudja mondani hol találom meg. Napok óta keresem a neten, de nem találom. Nagyon köszi előre annak aki tudja.

2019. szept. 24. 21:37
 1/2 Réniá ***** válasza:
Amit keresel: Harry Potter és a Varázslók Háborúja. Nekem nagyon tetszik, épp most járok a felénél.
2019. szept. 28. 16:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!! Ismeretlenül is imádlak :D
2019. dec. 2. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!