Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen a Hajdúszoboszlói...

Milyen a Hajdúszoboszlói strand? Jó? Olyanok véleménye érdekelne akik már voltak ott és el tudják mondani milyen volt.

Figyelt kérdés
A strandfürdő érdekelne, nem az aqua palace. Köszi!
2010. júl. 14. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
állandó nyaralóm van ott, és én nagyon szeretem :) hullámmedence, tengerpart, gyerekmedence, tényleg minden van, és nincs az a tömegnyomor.
2010. júl. 14. 21:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Aha, értem. Köszi! Ezek szerint gondolom jó :)

Az árak milyenek?

2010. júl. 15. 07:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Felettem iró persze, hogy szereti, ha a vendégekből él. Nekem hinned kell. Minden évben megyünk, mert isteni a vize, kevesen vannak, jók az árak, TÉLEN!!! Nyáron tömeg van. Egyszer voltunk, de soha többet. Férjemmel felváltva fürödtünk, ketten nem fértünk be a vizbe.A törölközőnkön mindig ült valaki idegen.Az utcán hömpölyög a tömeg. Szállást is tudok ajánlani, a kajaárakat is tudom, ha kell irj privit.
2010. júl. 17. 17:40
 4/5 anonim ***** válasza:
37%
nem vendégekből élek... ÉN használom a nyaralóm...
2010. júl. 19. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
jó hely és ugyancsak el lehet férni:D
2011. júl. 18. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!