Valaki már volt Lakatparty-n?

Szia, én 2x voltam, 3 haverommal, amikor másodjára mentünk akkor kevesebb volt a lány/hölgy és BIZTOS h voltak (legalább 2) beépített lány is a helyszínen, akik feltűnően jobban néztek ki mint z átlag, de mindenkivel elutasítóak voltak és az est második felében már láttuk h csak a szervezőkkel beszélgetnek és velük is hagyták el a bulit.
Szerintem vannak olyan bulik ahová éppen több lány jön és ha kevesebb jön akkor megoldják pár beépített csajszival ne mondhassák a férfiak h na tessék itt csak pasik vannak.
Egyszer megéri kipróbálni, ha ügyes vagy és van kikből válogatni akkor mindenképpen érdemes, illetve ahol én voltam ott korlátlan italfogyasztás volt ugyh bulizás előtt is odamehetsz iszogatni, viszont én soha többet nem megyek mert úgy gondlom h átverés a beépített csajok miatt

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!