Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ez melyik Paul Street videóban...

Ez melyik Paul Street videóban volt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy Paul Street által készített videót keresek, azt hiszem hogy megmagyarázhatatlan videók voltak összegyűjtve benne, és volt köztük egy olyasmi felvétel, hogy:

este van vagy késő délután, egy városban kameráz valaki, sok az ember, és egyszer csak az egyik csávó ránéz a tenyerére, ami világít (ha jól emlékszem kéken, de ez nem biztos), aztán elkezd futni, utána fut az, aki videózik, de nem tudja utolérni. Sajnos elég rég láttam magát a videót, tehát ha valamit nem pontosan írtam le, bocsánat. Kérlek, segítsetek megtalálni, de ha mondjuk valaki megtalálja eredetiben ezt a videót, amit leírtam, és azt be tudja linkelni, azt is nagyon megköszönöm.

#megmagyarázhatatlan videó
2019. szept. 3. 16:26
 1/2 A kérdező kommentje:
Már nem aktuális, megtaláltam.
2019. szept. 4. 13:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Melyikben van?
2020. máj. 7. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!