Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Klaudiára (YouTube) fel lenne...

Klaudiára (YouTube) fel lenne iratkozva valaki, ha nem ő lenne Maris barátnője?

Figyelt kérdés
Nincs bajom a személyével, de ez a kérdés már többször felmerült bennem.

2019. aug. 27. 16:48
1 2
 1/11 Gergogei válasza:
100%
Nem, miért?
2019. aug. 27. 18:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát elméletileg ők nem menüben járnak, hanem egymástól független tartalomgyártók, szóval kicsit erősnek érzem a 75 ezer feliratkozót egy olyan csatornához, ami önmagában nem igazán állná meg a helyét (kéthavonta egy videó, abban is tuti, hogy szerepel Maris). De örülök, hogy ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel a gondolattal.
2019. aug. 27. 19:41
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Nekem nem szimpatikus, annyira vinnyogós, hisztis lett. Pedig eleinte még "oké" volt.
2019. szept. 1. 15:46
 4/11 anonim ***** válasza:
39%

Igen, mert humoros, kedves lány.

Egyébként innen származik Borsodból, ismerem a nővérét, és vele is találkoztam egyszer. Nagyon aranyos volt élőben is.

Lehet, hogy ritkán gyárt videót, de cserébe minőséget képvisel. Szerintem sokkal jobb, mintha minden héten kitenne valami igénytelen s**rt.

2019. nov. 5. 19:35
 5/11 anonim válasza:
75%

Hát nem hiszem :D Kéthavonta egyszer feltesz egy videót, meg néha egy szelfit instára, na meg naponta storyban is feltesz egy kérdezz-feleleket, amiben csak annyit tudnak kérdezni, hogy milyen napja volt meg ma mit főzött :D a videói is hülyeségek, se nem viccesek, se nem tanulságosak, abból él, hogy Maris létezik, senki nem lenne kíváncsi rá, ha nem lenne ez az alapja. Amúgy a legnagyobb közösségi médiás tevékenysége, hogy Maris videóinak a hátterében zabálja azt, amit Maris megcsinál a Furcsa amcsi kajákból.

Amúgy észrevettétek, hogy amikor elkezdte a videózást, tök csinos és vékony volt, most meg takargatja a plusz 30 kilóját?

2019. dec. 15. 20:30
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

Hát igen, látszik rajta, hogy a háttérben zabálja a finom, szénhidrátban gazdag furcsi amcsi kajcsikat. :D Jó dolga van Mariann mellett, látszik rajta. 🤭 Rettentően elhízott szegényke. Amúgy vicces, hogy fogyni akar úgy, hogy a reggelijük egy jó adag szalonnás rántotta egy doboz izesített kólával, este pedig tömi magába a hamburgert, tacot, hotdogot, pizzát, gyrost, egyebeket. Napközben meg kitudja, mennyit eszik. De majd egy kis lépcsőzéstől megedződnek. :D

Amúgy fel lennének iratkozva azok a fiatal lányok, akik szinte minden náluk idősebb lányra feliratkoznak. Mások nem vagy csak nagyon kevesen. Nagyon ellenszenves, undok, beképzelt lány, nem sok értelem hagyja el a száját, csak a nyávogás.

Maris ellenben egy ízig-vérig helyes lány, ő tényleg szívből él. Ahogy beszél, ahogy viselkedik, amilyen őszintén tud nevetni. Ügyesen felépítette amúgy a csatornáját, bár kreatív videókat az utóbbi időben nem láttam tőle, a kajás videókat tolja ezerrel. Reméljük visszatalál önmagához idővel.

2019. dec. 16. 04:05
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

Imádom, hogy a rosszindulat miatt engem is le kellett pontozni. :"D

Attól én még találkoztam vele, és nagyon kedvesnek, aranyosnak tartom. Egyáltalán nincs elszállva magától.

2019. dec. 16. 19:27
 8/11 A kérdező kommentje:

Tőlem most kaptál két zöldet kárpótlás gyanánt. :D

Nem hittem, hogy mostanra fog felélénkülni a topic, köszi mindenkinek.

2019. dec. 16. 20:29
 9/11 anonim válasza:
91%

5-ös vagyok.

Nincs elszállva magától, mert nincs önbizalma :D Régen volt, most már utálja a saját testét. Ha elfogadná magát, akkor nem rejtegetné.

2019. dec. 17. 12:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szegény tényleg nagyon elhízott ebbe a sok furcsiamcsikajába
2020. máj. 29. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!