Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy ér véget a Walking Dead...

Hogy ér véget a Walking Dead képregényben?

Figyelt kérdés
Privátban is érkezhet válasz, ha valaki nem akar nyilvánosan spoilerezni :D

2019. aug. 20. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Láttál bármit a képregényekből? Mert ha nem vagy, vagy alig, nem fog összeállni a végére a kép, annyira más mint a sorozat. Letöltöttem a részt, hogy válaszoljak, de miután említenek benne Andrea-t, és Hershelt is, és Carl kábé 30-35-nek néz ki benne, átláthatatlan a sztori hogy vajon hol vált szét a sorozat tőle.

Itt leírják, persze spolieresen:

[link]

2019. aug. 20. 19:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem, de olvasgattam, hogy mik az eltérések, de annyira sajnos nem. Hát, érdekes a vége.

Akkor jól vettem ki, hogy semmiféle gyógymód nem lett a zombikra?

2019. aug. 20. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem soha nem a megoldás kereséséről szólt a történet, mindig is alapszituáció volt, hogy mindenki fertőzött és nincs kiút a helyzetből. A társadalom és technológia összeomlásával nem is tudott volna ilyen esetre kifutni a sztori, hogy valaki valahol vírust tenyészt, tesztel, genetikailag módosít, vakcinát gyárt, stb.
2019. aug. 20. 20:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom...csak reménykedtem, hogy hátha valahogy sikerül kijutniuk a posztapokalipszisből, vagy ilyesmi, lesz ellenszer, akármi. Kicsi happy endinget szerettem volna, de hát mindegy :D Érdekel, hogy a sorozatból még mennyi lehet hátra. AZt esetleg nézed? Szerinted még hány évad lehet?
2019. aug. 20. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:

A sorozat már leszálló ágban van, az 5-6. évadi csúcs után átlag 3 millió nézőt vesztenek évadonként (csúcs: átlag 12 millió, 7. évad: átlag 9, 8. évad: átlag 6, 9. évad: átlag 3 millió néző. Ha ilyen ütemben csökken, és beesik 1-2 millió alá, nem hiszem hogy megérné az AMC-nek folytatni).

Ideje volt rebootolni a sorozatot hogy valami újdonság kerüljön bele, és a 9. évad vége kellő reboot alapanyag, annyi szereplőt kinyírtak a végére. Nekem személy szerint nem tetszik ez a középkori kalandozós világ, teljesen leépítették a modern kor adta lehetőségeket, miközben lehet más államokban ott a végtelen lőszer, gépkarabély, haditechnika meg minden ami kell egy hatalmi vagy védelmi pozícióhoz, ezek meg ott Washington környékén nyilakkal meg botokkal szórakoznak. Röhejes az egész.

Ha viszont az új szituáció nem hozza meg a nézőket, szerintem 2-3 éven belül kaszálják. Vagy úgy hozzák össze a spin-off idősíkokat és helyszíneket, hogy egyesül a két sorozat. Azaz a TWD-t kaszálják, az erősebb szereplőit pedig átmentik a Fear-be, és annak sztorija megy tovább.

2019. aug. 21. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!