Strand feszten ez hogy működik?
Figyelt kérdés
Mikor bemegyünk és megnézik, hogy van e nálam pia engem is áttapogatnak?
Ettől nagyon rosszul vagyok és ha így van, akkor felkell rá készülnöm lelkileg.
Bocs ha hülye kérdés, de ezt az egy dolgot kinem állhatom.
2019. aug. 19. 18:02
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg így lesz. Minden nagyobb fesztiválon, koncerten így szokott lenni.
Ha nincs rajtad gyanús (például túl vastag, túl bő) ruha, akkor nem fog sokáig tartani, szerintem nagyon max 4-5-ször érnek hozzád. Ha táska van nálad abba belenézhetnek, de nagyon ritkán túrják át. Utána egy fémdetektor szokott még lenni, de az nem ér hozzád, plusz az egy készülék, nem emberi kéz.
Egyébként nem a pia miatt tapogatnak át, inkább szúró-vágó eszközöket, robbanószereket, egyéb gyanús dolgokat keresnek.
2/3 anonim válasza:
Szia engem strandfeszten egyszer sem tapogattak át pedig jópárszor átmentem ott. Egyszer fémdetektoroztak meg, meg a táskámba belenéztek mindig.
3/3 anonim válasza:
Táskába mindig belenéznek, ha fiú vagy, fémjelzővel is átnéznek, viszont úgy gondolom ezt beengedő Staffos válogatja hogy ellenőriznek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!