Mi legyen a nevem Wattpadon?
Okés, én nevet szeretnék egy nevet. Ezeket szoktam olvasni Wattpadon(lent írom),és azokkal kapcsolatos neveket szeretnék!..
(Amikt olvasok):
-Undertale Fanfictions (;_; lehet ciki de okk)
-Csillagjegyes izék..
+ne ítéljetjetek el a (olvasó meg viselkedés)stílusom miatt, de ez nagyon fontos, hisz én is szeretnék könyvet írni :c...!
Vannak generátorok a neten. [link]
Beírsz pár dolgot magadról, szavakat, és generál valamilyen nevet. Szerintem a neten ez az egyik leghasznosabb ilyen típusú generátor.
Nem hogy csak nevet nem tud magának kitalálni, de már a legelső mondatot is elbaszta, és még nem is beszéltünk a szóismétlésről...
Ha tényleg szeretnél valami jót írni, akkor előtte dolgozz még a szókincseden és a fogalmazásmódodon
Szia!
Az Undertale FF-eket ugyan nem ismerem (más fandomban utazom), de ha szereted a "Csillagjegyes izéket", akkor lehetne a neved: Zodiákus, vagy Zodiac.
Ez a név magába foglalja az összes csillagjegyet. :)
Írj csak, mivel magadnak írsz, ám, ha másnak is tetszik, az csak hab a tortán! Plusz: HA nem írsz, sosem fog kialakulni, fejlődni a stílusod.
Viszont olvass sokat, az növeli a szókincset, és a helyesírásra, vesszőkre, tagolásra ügyelj.
Tartalmasat mesélj, hogy mások is belefeledkezzenek. Szóval gyakorolj, és ne az legyen az első, hogy sokan csillagozzák, mert az nem fog előszörre sikerülni.
CsillagGyilkos, UnderWanderer, UnderSky, StarMonster, AstroFlowey...
A Zodiac is jo otlet. ZodiacMonster stb...
Nem neztem utana, h ezek mar foglaltak-e. Linkeld be profilod, ha elkezdtel irni, majd benezek ;)
tudom, hogy későn válaszolok, de remélem, hogy a kérdező a negatív kritikák ellenére elkezdett írni :D
én is nagyon sokszor cseréltem már felhasználónevet, ez a stílusoddal változik, az íráshoz pedig semmi köze ennek. én elég régóta írok, mások szerint jó, igényes történeteket, nekem például a cím kitalálása esik nehezemre. ettől nem leszel jobb vagy rosszabb, kedves 2. és 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!