Csonkaferi kérdése:
Igaz-e hogy a gárdonyi nudista strandnak már a felét bezárták valami építkezés miatt?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy valami spanyol befektetők megakarják venni a strand területét és oda építkezni.
Ha így van akkor lehet hogy a délegyházit fogom választani ezért.
El szeretnék menni valamelyikre és tudni szeretném hogy mire számíthatok.
2019. aug. 4. 22:49
1/5 anonim válasza:
Így van,igaz.
De még használható azért
2/5 anonim válasza:
Gárdonyban nincsen nudista strand
3/5 A kérdező kommentje:
Hogyhogy nincsen? Akkor már az egészet bezárták? A nyáron még egy része nyitva volt.
2020. jan. 5. 09:09
4/5 anonim válasza:
ELNÉZÉST KÉREK!
Második válaszoló vagyok ahol írtam hogy Gárdonyban nincsen nudista strand.
Azért is írtam mert több mint 20 éve élek már itt és én még csak nem is hallottam róla hogy itt Gárdonyban van nudista strand. Nem is gondoltam volna...
Most néztem utána interneten és hát meglepődtem mert TÉNYLEG VAN!
Elnézést a rossz információért, ezek szerint még így 20 év után sem ismerem jól szülőfalumat :)
5/5 anonim válasza:
A héten arra jártam, benéztem. Minden ellenkező híresztelés és építkezés ellenére kb. 20 autó és 40-50 ember volt a strandon. Egyre kisebb a hely, a betont egy részén már feltörték, de továbbra is működik. Délelőtt kevesen, délután/este többen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!