Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi történik ha fellfüggesztik...

Mi történik ha fellfüggesztik ideiglanasen a tik tok fiókom?

Figyelt kérdés
Töltenék fel videót erre kiirja hogy ideiglenesen felfüggesztették a fiókom..egyáltalán miért? Semmi irányelvet nem sért fölleg hogy többnyire horror témájú videókat csinálok. Most mikor lesz újra használhato? Ilyenkor mi van és meg letet tudni ki és miért függesztette??
2019. júl. 27. 19:32
 1/8 devilismymuse válasza:
Szia velem is ez a helyzet. A liveomat is folyton tiltják. Velem most először fordul elő ilyen. Neked azóta is tart?
2019. aug. 30. 19:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem várni kellet 3 napot aztán megszűnt
2019. aug. 31. 23:24
 3/8 devilismymuse válasza:
Köszi. Nekem még mindig fent van, kábe 4 napja. Szerintem attól függ mennyiszer tiltják le a videód. Remélem ez mem egy ilyen “örökös” tiltás
2019. szept. 1. 00:52
 4/8 larakenyee válasza:
100%
Nekem pár hete tiltották tartósan, de máshol azt írja ki ideiglenesen, esetleg nem tudjátok mit tehetnek? A videóban sportmelltartoban voltam és le törölte a videót majd amikor fel akartam lebbezni, mert szerintem semmi baj sem volt a videóval letiltott. Megcsináltam ugyan ezt a másik fiókomon és semmi baj nem volt.
2020. dec. 8. 20:42
 5/8 anonim válasza:
100%
Velem most ez van! Nkm eddig egy hete van igy! De nekem azt irta ki,h tartosan tiltottak le! Es en is fel akartam lebbezni az egyik videomat,de letiltott a tiktok!
2021. jan. 7. 21:16
 6/8 anonim válasza:
nekem kb egy 20 perce tiltotta le a fiokomat a tiktok csak úgy... privát voltam, és még nagyon videóim sem voltak fennt... szerintem várok egy 3 napot utánna feladom :(
2021. jún. 17. 19:43
 7/8 Kkuszpotyi válasza:
Nekem felfüggesztették a videófeltöltést. Sztem várok pár napot aztán hátha lesz valami.
2021. nov. 6. 15:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Mennyit kellett várnotok míg vissza engedtek a fiókotokba?
2023. okt. 24. 16:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!