Tudtok mondani olyan animét ami egy uralkodói udvarban játszódik?
Lehet benne mágia , politikai rész , háború középkori vagy modern fegyverekkel .főszereplő lehet loli vagy bármi.
Shuumatsho no izetta-át láttam ami ehhez hasonló
soredemo sekai wa utsukushii: romantikus, komédia, nagyon harcolós, varázslat van benne egy évad
akagami no shirayuki hime: romantikus, két évados, nem olyan nagyon harcolós, stílusra olyan, mint az előző
legend of basara: kis romantika, egy évad, nincs befejezve(nem is lesz) harcolós, véres, a főszereplő lány fiúként harcol,régi
Akatsuki no yona: közepesen romantikus, harcolós, mágiás
fushing yuugi: romantikus, mágiás, isekai, ameddig láttam aggyal harcoltak, régi
Saiunkoku monogatari: romantikus, szintén inkább aggyal harcolnak
Kyou Kara Maou: kissé véres, harcolós, isekai, viszont a főszereplő fiú, enyhén shonen ai
Vision of escaflovne: mecha, véres, régi, harcolós, romantikus (már ameddig láttam)
Remélem valamennyit segítettem, bár nem vagyok benne biztos, hogy ilyesmiket kerestél...
Ezekbe talán találsz:
ebben tényleg a királyokra megy rá ( bár amit legutoljára rak, az nem uralkodói udvarban játszódik)
https://www.youtube.com/watch?v=TbjHuR9c_-k
ez inkább a démonlordokra megy rá
Köszönöm a választ .
Sokat segítettél ezzel :)
Soredemo Sekai wa Utsukushii
12 Kingdoms
Akagami no Shirayukihime
Romeo x Juliet
Arslan Senki
Kumo no You ni, Kaze no You ni
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!