Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ajánlanátok Yaoit/Shonen ai...

Ajánlanátok Yaoit/Shonen ai animét?

Figyelt kérdés
Csak anime legyen manga nem kell ! És nem muszáj az a nagyon durva legyen de történjen meg aminek meg kell vagy ha nem is akkor legalább legyen benne olyan jelenet ahol úgy "elvannak" értitek ti xd láttam már párat de biztos tudtok ujjat mondani

2019. júl. 14. 23:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én tudok ujjat mondani:

Hüvelyk, mutató, középső, gyűrűs, kicsi. :P

Amúgy nem hiszem, hogy tudnánk újat mondani, mivel igen az anime sorozatok számához képest igen csak kevés yaoi készült. Shounen ai-ból több, de ott többségében el sem jutnak addig, hogy felfedjék a valós érzelmeiket.

Írd le, hogy miket láttál, mindannyiunk dolgát megkönnyíted.

Vagy ha ebben nem akarsz partner lenni, akkor átnavigállak a yaoiorden-ra, ott sokkal több fujoshi lézeng, mint itt, - így ott többen is tudnak majd segíteni.

2019. júl. 15. 00:28
 2/6 anonim válasza:
11%
Hitorijime my hero, Yuri on ice
2019. júl. 15. 08:41
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
DAKARETAI OTOKO 1-I NI ODOSARETE IMASU
2019. júl. 15. 11:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ezekbe mind eljutnak addig. hol durvábban, hol nem, + nem ajánlanám mindet, de ez van...

Ami új az a Given, nekem eddig tetszik, bár az első rész jelent még csak meg, abból pedig nemigen derül ki, hogy meddig fognak eljutni, de mivel a yaoi lényege az, ezért biztos lesz benne olyan is.

2019. júl. 15. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:
4es vagyok, bocs a given nem yaoi, így nem biztos, hogy addig eljutnak, de úgy érzem, valameddig azért eljutnak majd.
2019. júl. 15. 14:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és az "ujjat" Xd nem úgy értettem hogy új anime mármint hogy mostanában jött ki hanem úgy hogy nekem új azaz hogy én még nem láttam attól még lehet régi az anime !
2019. júl. 17. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!