Anime Ajánlás, tudtok mondani ilyet?
Sziasztok, egy magamhoz illő animét keresek! :) van pár amit láttam és elsorolom mi tetszett vagy éppenséggel nem.
Naruto Shuppiden: Gyenge story,Nincs benne romantika. Előnyők: Sok részes,sok jutsu, és nem csak 1-2 karakter van benne
Fairy Tail: nincs vér,gyenge küzdelmek. Előnyök: kicsit hülye a főszereplő, és egyre jobban erősödik + a lányoknak van mellük.
még van pár. Na ennyi lenne a lényeg: Jó harcok,kis vér is,Lányok jól legyenek kialkítva (mell,hátsó), Kissé Ecchi,Természet feletti erő,hülye legyen kicsit a főszerelplő! :)
Ezek alapján:
Black clover: sok harc, vér, természetfeletti, a lányok jól kialakítottak, és hosszú, egyelőre olyan 90 rész jött ki, de hetente jönnek új részek.
nem annyira echi, és a grafikája sem a legjobb, ennek ellenére ajánlom
Chrono Crusade: rövid (tizen részes) kicsit romantikus, nagyon harcolós, véres, kicsit echi
Boku no hero academia: egész hosszú (októberben jön a 4.évad) van benne egy enyhe vér, sok harc, kis romantika, mellekből meg szimtén van egy pár.
Danganronpa: nem annyira a harcról mint inkább a nyomozásról szól, viszont kb minden részben meghal valaki. A vér viszont pink festékként van ábrázolva, valamint ez sem olyan nagyon hosszú, asszem 3 évad.
Tate no Yuusha no Naigara: vér van benne, mell is (bár fiatal, a főszereplő körül lézengő lányok is vannak benne) kicsit romantikusféke, harcolós, echinek nemigen nevezném..., de talán egy kicsit... Még csak az 1. évad jött ki 26 résszel, de van esély a folytatásra. A grafikálya a vége fele nekem kicsit furcsa volt ( a szemek, fejek nem úgy néztek ki mint előtte)
Overlord: még csak az első részte láttam, de az alapján echi is lehet, harcolós, a vérességet nem tudom, a 4.évada jövőre jön
remélem valamennyit segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!