Hol lehet ezt a Mangát olvasni?
Figyelt kérdés
Close the Last doór című yaoi Mangát szeretnem olvasni mert csak 1 óva resz van még animésitve és ott nem viszik túl sokáig a sztorit nagyon jó lenne ha valahogy a neten ingyen tudnám olvasni a Mangát mert gondolom Mangában már be van fejezve ! Segítségeteket előre köszönöm2019. júl. 12. 00:33
1/3 anonim válasza:
mangarock
mangafox
magyarul nem tudom van e, de ha ez ilyen oneshot féle lenne (ha egy ova készült talán az) akkor az se gáz ha fordítóval magyarosítod le magadnak.
2/3 anonim válasza:
#1 vagyok
annál a két oldalnál googleba írd be először mert a mangarock nem szereti az angol elnevezéseket csak az eredeti nyelveseket.
Angolul én hiába írom be sokszor nem találja meg.
3/3 anonim válasza:
Vagy mangago-t tudom még javasolni, ott sok ilyesmi van fenn. És szerintem valamivel biztonságosabb oldal, mint a mangafox.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!