To love ru hány évados?
Figyelt kérdés
A 3 madik évad elején járok és valahol olvastam ,hogy 5 évados bár kétlem. De ha tényleg 5 évados vki megirna mi a 4 edik es mi az 5. Evad neve?Ja és teljesen vége lett vagy mangában folytatják?Kérlek titeket spoiler mentesen irjátok le:)
Előre is köszi a segítséget aki ír :P
2019. júl. 11. 22:01
1/2 anonim válasza:
4 évados+ az ova/ona-k. A 4. évad cime: To Love-Ru Darkness 2nd. Ami a mangát illeti azt nem tudom mivel csak anime-t láttam eddig.
Remélem segített. :)
2/2 anonim válasza:
Én 6-nak szoktam mindani, mert van két komplett évadja (azt hiszem 5-7 részesek), amik OVA-ként jelentek meg, de a történet szerves részei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!