Tudnátok nekem ezekhez hasonló animét ajánlani?
Most van pár szabad, nyugisabb napom így úgy gondoltam, szívesen végignéznék egy 12-24 részes animét. Az Attack on Titan-t szívesen megnézném, de sajnos túl hosszú, és mivel szeretek egymás után több részt megnézni és belemélyedni, nincs most rá elég időm.
Ezeket pl imádtam: Death Parade, Kamisama Hajimemashita, Another, Jigoku Shoujo, Tokyo Ghoul, Soul Eater, Mirai Nikki, Amnesia, Shiki, stb...
Szóval valami rövidebb, horror vagy misztikus animének örülnék, akár mélyebb mondanivalóval, komolyabb hangvétellel, az se baj ha van benne kis romantika, de ne szóljon minden bugyuta poénokról, ecchiről...
Angels of death
Hellsing Ultimate
Ha lehet romantikus akkor, Akagami no Shirayukihime és Soredemo sekaii wa Utskusii.
Noragami
Ao no exorcist
Mushishi
Darker Than Black- ennek két évada is van az első egy kissé lazább hangvételű (bár nekem ez jobban tetszett), a másik egy kissé komolyabb, és alapvetően külön-külön is élvezhető.
Fruits Basket - régi 2001-es anime, most fut a remake-e. Ha a Kamisama Kiss tetszett, szerintem ez is fog.
Setsuriku no Tenshi - 16 részes horror
The Promised Neverland - szintén horror, főszerepben három 12 éves gyerekkel.
Hyouka - 24 rész
[link] (ez a legjobb minőségű indavideon, találatok között nem hozza ki általában)
Dororo - 24 rész (vannak részek amik jelenleg csak angol felirattal vannak fenn youtubon)
Baccano - 13 rész + 3
The Promised Neverland - 12 rész
Ajin: Demi Human - 2 évad, összesen 26 rész
Fate/Zero - 2 évad, összesen 25 rész
Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works - 2 évad, összesen 25 rész + 1 előzményrész
(Tulajdonképpen a Fate/Zero folytatása, de attól függetlenül is nézhető)
Steins;Gate - 24 rész + 1 rész, + 1 film
Erased - 12 rész
Katanagatari - 12 rész (1 epizód = 50 perc)
Kiznaiver - 12 rész
Zankyou no Terror - 11 rész
91 days - 12 rész
Mob Pscyhco 100 - 2 évad, összesen 25 rész
Guilty Crown - 22 rész
Deadman Wonderland - 12 rész
Made in Abyss - 13 rész
Pandora Hearts
Zetsuen no tempest
Kuroshitsuji
Inu x boku ss
Karneval
Noragami
Hakuouki
Kamigami no Asobi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!