Van fájdalmasabb anime halál Ace halálánál?
Figyelt kérdés
Konkrétan egy karakter vagy karakterek reakciójára gondolok. Ahogy Luffy lereagálta, az annyira szívhezszóló, realisztikusan tragikus és őszinte volt, hogy én is elsírtam magam :'D2019. jún. 20. 00:44
2/15 anonim válasza:
Tényleg van. Neveket ne írok, azért az nagy spoiler lenne.
Code Geass
Gurren Lagann
Anohana
Grave of the Fireflies
Puella Magi Madoka Magica
3/15 A kérdező kommentje:
Hát engem egyik sem érintett meg annyira, mint Ace-é :/
2019. jún. 21. 13:32
4/15 anonim válasza:
Assassination classroom
Hunter x hunter
Katanagatari
Akame ga kill
Your lie in april
Death parade
Violet Evergarden
Terror in resonance
Devilman crybaby
Plastic memorise
Igazából örökké sorolhatnám
5/15 anonim válasza:
A 2-es válaszadó listája mellé odabiggyeszteném a Steins;Gate-et is, spoilerezni nem akarok belőle
6/15 anonim válasza:
Egész műfajok vannak az animén belül is, amik direkt arra játszanak, hogy megsirassák a nézőt. Ilyen szempontból egy 12 éves fiúknak szánt akciósorozat nincs túl magasan a listán.
7/15 anonim válasza:
Még ottvan Yagami halàla is a Death Note-bôl :) szerintem a death note a legjobb!
8/15 anonim válasza:
Utolsó, ha te megsirattad Kirát, akkor vannak ott gondok lol
9/15 anonim válasza:
Toriko 9 vagy 10 rész legendás farkas pusztulásánál sírtam el magamat. Állat halál jobban megvisel a rajzfilmekben (Animékben).
10/15 anonim válasza:
Szerintem a Merry(hajójuk) "halála" messze fájdalmasabb volt mint Ace halála, aki(tudom gonosz vagyok) magára hozta a bajt,azzal hogy hagyta hogy provokálja Akainu és megpróbált 1v1 ezni ellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!