Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » One Piece jo anime?

One Piece jo anime?

Figyelt kérdés

2019. máj. 29. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Jó anime, viszont nagyon el tudják húzni a részeket
2019. máj. 29. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
nem de a kampfer jó
2019. máj. 30. 19:21
 3/7 kevin064 ***** válasza:
12%
Figyelj, az eleje jó volt, de annyira gyerekes lett mostanra, hogy nézhetetlen. Az 500.részig még egész érdekes, de túlzottan elnyújtják
2019. jún. 1. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Gyerekes? :DDDDDD Pont,hogy komolyodik a story ahogy halad előre :D

Amúgy mai napig a legjobb történettel rendelkezik,csak sajna az anime marha lassan halad az utóbbi időben,jó angol kifejezéssel a pacingje kifejezetten rossz.

A mangát melegen ajánlom,mert zseniális,de ha eltudod viselni a későbbi lassú haladást akkor az animét is nyugodtan kezd el.Vagy nézd meg az animét egy bizonyos részig,majd onnan folytasd a mangával.

2019. jún. 3. 20:00
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
Legjobb. <3
2019. jún. 7. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a shounen animék közt az egyik legjobb. Az első 2 arc elég uncsi, de ha ledarálod, akkor úgy 40.résztől eléggé beindul. Bár majdnem 1000 részes. Én 700 környékénél kezdtem és 1hónap alatt végignéztem. Nem tudtam abbahagyni annyira élveztem xd. Bár igen. Eléggé rövidek a részek újabban, de ha olvasod mellé a mangát, a történet zseni. A most futó arc nagyon tetszik nekem. Megéri elkezdeni :D
2019. aug. 13. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:

A legjobb.

Nagyon jo története van egyáltalan nem gyerekes.Aki szerint az ne is nézze.!

Elhúzzák a részeket és akkor mivan.

Én ledaráltam az egészet.

És várom a folytatást.❤❤

2019. aug. 25. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!