Bleach fanok, szerintetek az anime + manga alapján melyik a legerősebb kapitány?
Olvastam a mangat + animet is kinéztem, kérdés adott szerintetek melyik kapitány a legerősebb és miért ?!
Lehetőleg egy kisebb magyarázattal is lássátok el ne csak szélből kapott neveket mondjatok :D
Kezdem én:
Szerintem a legerősebb kapitány a manga látottak alapján Hitsugaya Toshiro, mivel az igazi bankai-t sose fedte fel addig a bizonyos pontig amikor már muszáj volt. Ha jól emlékszem Toshiro végső bankai verziója az mikor már gondolattal megfagyaszt mindent ami körülötte van.
Erősen feltételezés, de szerintem Zaraki.
Azért gondolom ezt, mert sima karddal is erősebb majd mindenkinél, és csak a manga legvége felé lett meg a shikai, illetve később a bankai, amit csata közben kapott és akkor használta előszőr. Innen idul az a feltételezésem, hogy ha a jövőben Zaraki gyakorol és kiismeri a kardját akkor még erősebbé válhat. Ergo mivel nem is ismerjük a teljes erejét, simán benne van, hogy ő (lesz/lenne) a legerősebb.
Más oldalról megnézve a dolgokat az sem lehet azért véletlen, hogy Kyoraku lett a főkapitány Yamamoto után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!