Mit gondoltok a Fullmetal Alchemist Brotherhoodról? Érdemes folytatnom?
Figyelt kérdés
Eddig 38 részt láttam, de eléggé unom (nem is tudom, hogy tudtam ennyit megnézni belőle). Mindenki azt mondja, mennyire jó, az egyik legjobb anime meg ilyenek és szerintem is egész jó, de engem nem köt le.
A történet maga jó, a harcok is, a zenéi is nagyon jók de sajnos szerintem a karakterek nagyon unalmasak, és habár sokak szerint van benne humor, egyszer sem nevettem fel rajta (pl. Ed reakciója arra, hogy törpének hívják elsőre sem volt vicces, nemhogy századszorra.)
A főgonoszak is halál unalmasak.
Lesz ennél izgalmasabb, vagy nem érdemes folytatnom?
2019. máj. 25. 16:55
11/13 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat! Még megnézek pár részt!
2019. máj. 26. 11:30
12/13 A kérdező kommentje:
Ha érdekelne valakit: végignéztem és megszerettem! Az utolsó 20 rész NAGYON jó volt! Szóval köszi mindenkinek! :D
2019. jún. 4. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!