Mi volt ennek a mesének/animének a címe?
Kb. 2010-2016 között mehetett a Cartoon Network-on. Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy anime volt-e vagy mese, de valószínűleg inkább anime.
Három gyerekről szólt (2 fiú, 1 lány) akik ilyen "mágikus" kártyákat kerestek amik életre keltették és gonosszá tették a dolgokat amikbe belekerültek. Ha megszerezték a kártyát akkor a csuklójukon lévő karperecbe belerakták és úgy tudtak használni különféle képességeket, vagy át tudtak változni egy szörnyé.
Ha jól emlékszem a lány valami madár-ember felé szörnyé tudott válni, az egyik fiú pedig egy jegesmedve szerű lénnyé.
Az egyik gonosztevő meg valami kígyó emberé tudott.
Most hogy így gondolkodok az jutott eszembe hogy a lány zöld hajú volt és néger volt, a főszereplő fiú pedig kék szemű és fekete hajú. A lány még egy pirosas-bordó színű, egy szemű, köd/füst szerű lénnyé is át tudott változni.
Remélem lesz aki megtalálja ennyi információval, nekem sajna nem sikerült.
Előre is köszönöm a segítséget!
Szerintem Redakai,bár életemben nem hallotam róla :D
De sok dolog stimmel első ránézésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!