Tudnátok olyan animét ajánlani, amiben a főszereplő lány nagyon nagy egyéniséggel bír?
Figyelt kérdés
Lehet psycho, lehet normális csak legyen a karaktere nagyon szerethető.2019. márc. 8. 20:44
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
A tetovált lány trillógia
Amelie
Julie & Julia (2009)
Frida
3/10 anonim válasza:
#2 Őket melyik animében láttad? :D
4/10 anonim válasza:
Már megint beszívtam, hogy animés krédésre válaszolok filmes topikban... :)
Bocsi. Fáradt voltam a szemem simán kihagyja azt a szót, hogy anime.
6/10 anonim válasza:
Hoshino Yumemi, a robotlány (planetarian - chiisana hoshi no yume)
Tsunemori Akane (Psycho-pass 1 & 2)
Kumiko Yamaguchi (Gokusen)
Rico, kb 8 éves (Made in Abyss)
8/10 A kérdező kommentje:
Ha nagy "csöcsökre" gondoltam volna, azt mondtam volna. Én az "egyéniséget", mint olyat a belső értékekre értettem, és a történethez hozzátevéshez értettem.
2020. szept. 10. 22:33
9/10 anonim válasza:
Első vagyok, tudom, (első voltam) de gondoltam elsütöm a poént, ha már ilyen szerencsétlenül fogalmaztál. Nem gondoltam, hogy amúgy hasznos válaszok se nagyon érkeznek majd. Majd délután kiigazítom egy hasznosabb válasszal. Gondolom, ha így másfél év után keveredtél vissza a kérdésedhez, nem olyan sürgős.
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!