Tudtok olyan animét amiben a főhős világuralomra akar tőrni? Mint pl. : Az overlord ban.
Az a baj, hogy olyan animét, amiben a főhős világuralomra akar törni, nem tudok. De tudok olyan animét, ami gyakorlatilag a világuralomról szól. Bár nem a főhős akarja, de rajta kívűl egy csomóan. Háborúk is vannak benne. => 1.évad: Magi: The labyrinth of magic
2.évad: Magi: The kingdom of magic
3.évad(nak mondható): Sinbad no bouken
Én megnéztem, és iszonyat jó volt! Főleg a második évad! Nézd meg te is!
A code geassnek hamarosan jon a 2. Evad az Overlordban (egyik kedvenc animem) nem akar vilaguralomra Ainz..konkretan az elso evadba mikor atkerultek a masik vilagra azt mondta jo lenne meghoditani a ezt a vilagot is ezert Nazarick orzoi a 3. evadban jelentettek be ugye hogy az a celja Nazaricknak hogy megszerezze Ainznak a vilagot.
Hasonlo anime: Nanatsu No taiza (az ellenaeg akar vilaguralomra kellni a 2. Evad sokkal jobb mint az elso de latnod kell az elsot hogy ertsd a 2.-at)
Hirtelen mas vilaguralmas anime nem jut eszembe de ha kerdesed van nyugodtan irhatsz privit mert tobb mint 800 animet lattam mar :D (volt egy idoszakom mikor napi szinten 2-3 evadokat neztem meg egy este ossze vissza mindenfele animebol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!