Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek Norvégia ebben a...

Szerintetek Norvégia ebben a zenében máglyára jut?

Figyelt kérdés

Csak azon agyaltam h ez nem e Norvégia aki a fához van kötözve miközben elemésztik a lángok, mert ugyebár a legvégén a zenének azt mutatják h mi lett az északi nemzetekkel (norvégia hajában van baloldalt hajcsat azé mondom ezt, és tudtommal más a Hetaliaban nem szokta elcsatolni a haját csak ő)

Muzsika: https://www.youtube.com/watch? V=rJ7nXCmZ-tY (4:50-nél)

2019. febr. 20. 20:33
 1/5 A kérdező kommentje:
kép: [link]
2019. febr. 21. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Csak egy tipp, de ő nem az a francia forradalmár nő, aki van egy vagy néhány részben? Róla vannak ilyen máglyás képek, pl. ez: [link]

Meg a videoban inkább csajnak néz ki, meg a rövid szőke haj is stimmel.

2019. febr. 21. 20:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Csatt miatt lehetne Norge meg mert szőke és rather vékony...

de minden más viszont ellene szól, ha engem kérdezel. kezdjük azzal, hogy Norge haja nem ennyire hosszan van általában ábrázolva mindkét oldalon, máshogy csatolja a haját.

másik ok, amiért szerintem ez inkább Joan d'Arc: van melle a karakternek- szegény deszka Norge-nak nem dudorodik így a pólója hónaljtájban, illetve a máglyát is a franica szerelméhez kötik-

így szerintem ez Szent Johanna.

*de ez egy fanart, belemagyarázható, hogy Norvégia, tégy ahogy jónak látod, remélem segített szerény véleményem, melyet roppant kuszán vezettem le*

2019. febr. 21. 20:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget mindenkinek :3
2019. febr. 21. 20:58
 5/5 A kérdező kommentje:
sorry előre is minden Norvégia fantól, de reménykedtem benne titkon h ő van odakötözve s égetik, mert szegény srác nem szimpi nekem annyira
2019. febr. 21. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!