Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen mangát ajánlanátok nekem?

Nightlover kérdése:

Milyen mangát ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés
még soha nem olvastam és animét is csak egy-kettőt láttam, új vagyok a témában. szívesebben olvasnék romantikusat, boyxboy párosítást. milyen netes oldalak vannak ehhez? hol tudok mangát venni?

2019. febr. 7. 16:07
 1/1 anonim ***** válasza:
0%

venni magyarul néhány könyvesboltban tudsz (bár nem gyakori), esetleg a kiadóktól rendelni (Mangafan, Fumax), angolul a BookDepository oldalról. elsőre mondjuk én a Tiltott Szerelem Szigetét mondanám (ez magyarul is megjelent), egy teljesen átlagos kis BL-sztori de aranyosan van megírva és ha érdekel a történelmi Japán akkor szerintem tetszeni fog. vagy aminek még nagy neve van, az a Junjou Romantica, Sekaiichi Hatsukoi (ezek hosszabbak), és a Doukyuusei.

(esetleg a nagyobb címekbe olvass még bele kb bármelyik mangaolvasó oldalon - mangapanda, mangago - sajnos mivel nagyon vegyes a műfaj és bármit el lehet benne adni, én személy szerint elég gyorsan feladtam a jó sztorik utáni keresést, hátha te szerencsésebb leszel és gyorsan találsz olyat, ami bejön :) )

2019. febr. 8. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!